Rideundervisning
Rideundervisning
    
Pr nå er det ikke rideskole på Hoseid Gård, men Else Christine tilbyr instruksjon i sprang og dressur på gården for ryttere med egen hest etter avtale.

Else Christine har lang erfaring som instruktør og er autorisert Trener 1 og aktiv sprang- og dressurrytter. Hun underviser ukentlig på Vallermyrene Rideanlegg i Porsgrunn og på Vestre Borge Ponnisenter. 

Weekendkurs og treningshelger arrangeres jevnlig. 

Ta kontakt hvis dere er en gjeng som ønsker et eget opplegg! 

Alle kurs tilpasses den enkelte rytters nivå.

Rideleir sommer 2018 blir i uke 26 og 27. Påmelding fortløpende til sommerens beste uke! 

Hos oss får du en eksklusiv rideleir med nydelig mat, undervisning i små grupper og ferieidyll med egen badeplass rett nedenfor gården 

     

Gårdens fasiliteter

Fasilitetene vi kan tilby: 

*Høy kvalitet på undervisning 

*Romslig ridebane på ca 40x45m 

*Ridehall på 24x55m                                                    

*Moderne hindermateriell

*Dag- og døgnoppstalling i forbindelse med treninger

*Eget treningsopplegg for deg som vil satse

*Undervisningsrom på 35m2 i tilknytning til stallen

Vår filosofi
Ridning er idrett. Du kan konkurrere i feks sprang og dressur. Du kan jobbe hardt og bli bedre og bedre, og på Hoseid Gård har vi fasilitetene og kunnskapen som trengs for å hjelpe deg som vil satse å nå slike mål.

Andre har ridning som fritidsaktivitet og for å ha glede av hesten på hobbynivå, enten i sprang og dressur eller som en sterk og trygg turkamerat, er oppskriften likevel ganske lik:
Du må lære å omgås disse fantastiske dyrene på en måte som gjør at det oppstår en gjensidig respekt mellom deg og hesten. Du må lære det grunnleggende på en riktig måte slik at du opplever mestring og på den måten får lyst til å ta de neste skrittene mot å bli en bedre rytter.
På Hoseid Gård kan vi hjelpe deg å bli den rytteren du ønsker å bli!